Tickets & info

Bestel vanaf nu je tickets!

Entree

25 & 26 maart 2023 | Koninklijke Stadsschouwburg | op GoogleMaps

Voorstellingen starten stipt. Deuren gaan 1u voordien open, een halfuur voor aanvang kan plaatsgenomen worden in de zaal. Plaatsen zijn genummerd. Voor, tijdens de pauze en na de dansvoorstelling kan een drankje genuttigd worden in de foyer van de Stadsschouwburg. Koop binnenkort hierboven tickets, betalen kan via Bancontact, kredietkaart, overschrijving.

Heen & weer

We raden aan met de fiets te komen. Er is voldoende fietsstalling aanwezig en bovendien is het gezond en voordelig! Besluit je toch met de auto te komen, vertrek dan zeker op tijd als je een plaatsje wilt bemachtigen op één van de ondergrondse parkings in Brugge. Bovengronds parkeren in het centrum van Brugge is niet aanbevolen.

Do’s & don’ts

Het is niet toegestaan de voorstelling met eigen videomateriaal te filmen. De ganse voorstelling wordt door ons gefilmd en de beelden worden achteraf beschikbaar gesteld. U wordt ook verzocht geen foto’s te nemen. Getalenteerde fotografen zorgen voor prachtige foto’s van alle dansers, die eveneens achteraf beschikbaar gesteld worden. Zet ook gsm en smartphone uit en laat je betoveren door al het mooie danstalent van Brugge! Geniet van de voorstelling!